Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hükümet Konağı’nın Temeli Temsilen Atıldı

Yalova Belediyesi ve Yalova Valiliği tarafından Cumhuriyet Alanında yapılacak olan Hükümet Konağı ve Kent Müzesi için temsili temel atma gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Temele ilk harcı koyan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal resmi törenin ise önümüzdeki günlerde daha kapsamlı şekilde gerçekleştirileceğini duyurdu.
Yalova’nın önemli tarihi kimlik binalarından birisi olacak olan Yalova Hükümet Konağı için Cumhuriyet Alanında bir temel atma töreni düzenlendi. Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ın yanısıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, davetliler ve misafirlerin hazır bulunduğu temel atma öncesi bir konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, “Hükümet Konağı’nın resmi temel atma törenini daha sonra Yalova Valimiz Yusuf Erbay’ın da katılımı ile yapacağız. Ancak vatandaşlarımızın bir çoğunun temel atma töreninin ertelenmesinden haberlerinin olmaması dolayısıyla bugün temsilen bir temel atma töreni gerçekleştirmek istedik. Bu bina bittiğinde Yalova’nın en önemli tarihi kimlik binası olacaktır. Şimdiden ilimize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.