Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasar Gören Liman Yeniden Yapılıyor

Esenköy Beldesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli fırtına sonrasında hasar gören limanın yıkılan bölümlerinin yeniden yapılmasına başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Esenköy Beldesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtına limanın menderek bölümünde hasara neden olmuştu. Mandereğin bir bölümü dalgaların etkisi ile yıkılmış limanın beton kısımlarında ise çatlaklar meydana gelmişti. Yaşanan bu olayın ardından kolları sıvayan Esenköy Belediyesi limada hasar gören bölümlerin yeniden yapımına başladı. Bununla da kalmayan belediye İmar İşleri Müdürlüğü tarafından olası diğer bir fırtınanın yeniden hasara neden olmasını engellemek amacıyla yeni bir plan hazırladı. Plan gereğince limanın menderek bölümü 30 cm daha yükseltilecek.

Çalışmamarı mümkün olan en kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Esenköy Belediye Başkanı Ayhan Küçük, “Fırtına limanın menderek bölümünde hasara neden oldu. Daha öncedende balıkçı barınaklarında hasar meydana gelmişti. Biz menderekte gelen hasarı onarıyoruz. Bu arada hazırlanan yeni planla menderğin yüksekliğİni arttırıyoruz. Çalışmaları en kısa sürede bitirerek bir daha benzer bir olayın yaşanmaması için önlemlerimizi almak istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.