Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenlikçilerin Dikkati Hayat Kurtardı

Yalova Setur-Marina'nın mendirek bölümünde bilinmeyen bir nedenle fenalaşarak kendisinden geçen şahsı fark eden güvenlik görevlileri Savaş O. isimli şahsın hayata tutunmasını sağladılar.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Güvenlikçilerin Dikkati Hayat Kurtardı

Edinilen bilgiye göre Setur-Marina tesislerinde bulunan mendirek bölümünün ucunda bir karaltı fark eden güvenlik görevlileri yaklaşık 300 metre uzaklıkta ki mendirek bölümüne gitti. Bu karaltının bir insan olduğunu ve kendinden geçmiş şekildeki şahsın sürekli titrediğini fark eden güvenlik görevlileri durumu polise bildirdikten sonra bir ambulans çağırdılar. Yarısına kadar denizin içerisinde olan şahsı kayalıklara çeken güvenlikçiler polisi ve sağlık ekiplerini beklemeye başladı.

Kısa süre içerisinde belirtilen noktaya ulaşan polis ve sağlık ekipleri şahsa ilk müdahaleyi gerçekleştirdiler. Adının Savaş O. olduğu tespit edilen şahıs yapılan ilk müdahalenin ardından sedyeye konarak ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen şahsın daha geç kalınması halinde ölmesinin an meselesi olduğu belirtildi. Şahsın hangi nedenle orada olduğu ise öğrenilemedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.