Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güner, Ulusal Spektroskopi Kongresi’ne Katıldı

Analitik Kimya Bilim İnsanları tarafından 2 yılda bir gerçekleştirilen Ulusal Spektroskopi Kongresi’nin 15.’si Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Güner, Ulusal Spektroskopi Kongresi’ne Katıldı

İlimizden ve ülkemizin çeşitli üniversitelerinden gelen katılımcıların yanı sıra programa Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner de katıldı.

Programda; ışın, madde, etkileşimine dayalı olarak maddelerinin yapılarının aydınlatılmasına ve aktif maddenin kantitatif tayinine imkan sağlayan spektroskopik yöntemlerdeki güncel gelişmeler değerlendirildi. 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşma yapan Başkan Yardımcısı Jülide Güner, “Bu sene Yalova Üniversitesi’nin ve Yalova’mızın ev sahipliğini yaptığı Ulusal Spektroskopi Kongresi’nde sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bizler, Yalova Belediyesi olarak Yalova’nın tanınması ve tanıtılması açısından çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Kentimizi daha güzel, daha iyi ve daha yaşanabilir kılmak için başarılı çalışmalara imza attık, atıyoruz. Yeşili ve mavisiyle, eşsiz doğasıyla cennet kentimizi gezip görmenizi tavsiye ederim. Bu kongrenin oluşmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.  

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.