Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gültekin Aksoy Dualarla Son Yolculuğa Uğurlandı

Yalova Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü’nde görev yaptığı sırada Kanser hastalığına yakalanan Gültekin Aksoy, hayata gözlerini yumdu. Aksoy, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un da katıldığı resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Gültekin Aksoy Dualarla Son Yolculuğa Uğurlandı

Uzun yıllardır Yalova Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü’nde çalışan Gültekin Aksoy kısa bir süre önce kanser teşhisi ile tedavi görmeye başlamıştı. Yapılan tedavilere rağmen hastalığı ilerlemeye devam eden Gültekin Aksoy geçtiğimiz gün hayata gözlerini yumdu. Aksoy’un ölümü Yalova Belediyesi personellerini ve sevenlerini yasa boğdu. Gültekin Aksoy için cenaze namazı öncesinde resmi bir veda töreni düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda ki Zabıta noktası önünde gerçekleştirilen törene Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Bugün burada sevilen bir personelimizi ebediyete yolcu etmenin hüznünü hep birlikte yaşıyoruz. Kendisi belediyemize çok önemli hizmetleri olan birisiydi. Kendisine Allah’tan rahmet acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.
Ardından edilen duanın ardından Yalova Merkez Camisi’ne götürülen Gültekin Aksoy kılınan cenaze namazı sonrasında dualar eşliğinde toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.