Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlerden Kitap Okuma Eylemi

Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağlı gençler Yalova’nın Karizma İş Merkezinde yere oturarak sessizce kitap okudular. Vatandaşlar ise gençlere eylemleri için destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2009 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova ilginç bir eyleme ev sahipliği yaptı. Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından düzenlenen eylemde gençler Yalova’nın en büyük iş merkezi durumundaki Karizma İş Merkezi’nin merdivenlerine oturarak sessizce kitap okumaya başladı. 36 gencin katılımı ile gerçekleştirilen eylemle ilgili bir açıklama yapan Toplum Gönüllüleri Vakfı yetkilileri açıklamalarında; “Toplum Gönüllüleri Vakfı olarak, 2002 yılında gençlerin öncülüğünde toplumsal barış, dayanışma ve gelişimi gerçekleştirmek sorumluluğu ile yola çıktık. Çevremizdeki sorunlara çözüm üretebilen, kendine güvenen, girişimci ve duyarlı gençler olarak, “Eleştirmek için değil, geliştirmek için” sloganı ile çıktığımız yolda 6 yılı aşkın zamandır yürümeye, büyüyerek devam ediyoruz. Gündeme ilişkin sorunlara ve dünya gündemi ile ilgilenen öncelikle gençler olmak üzere tüm insanların sıkıntılarına yönelik rasyonel çözümler üreten biz Toplum Gönüllüsü gençler bugün burada Kitap Okuyoruz Eylemi gerçekleştiriyoruz.

Gençlerin sessizce sadece kitap okuyarak dahi eylem ortaya koyabileceklerini göstermek, genç politikalar görmeyi talep etmek için, yarın herkes okumayacak olsa bile, okuyan toplum olabilme arzusunu güttüğümüz için, bu eylem için bir araya gelen farklı insanların aynı amaç için yan yana oturabildiklerini göstermek için, barış için, birlikte yaşamak için ve gençlerin hayatın her yerine katılması için kitap okuyoruz” şeklinde konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.