Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geleceğin Fidanları Fidan Dikti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve kurum müdürleri Suzan Tuna İlkokulu’nda Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklarla birlikte okul bahçesine fidan diktiler.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Geleceğin Fidanları Fidan Dikti

Vali Kaya ve kurum müdürleri ellerinden tuttukları çocuklarla birlikte okul bahçesine geldiler. Etkinlikte Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Alacatlı, Tarım Orman Müdürü Suat Parıldar, Orman İşletme İl Müdürü Murat Koçluk ve TEMA Yalova Şubesi temsilcileri de hazır bulundular. Burada Orman İşletme Müdürlüğü tarafından sağlanan fidanları çocuklara dağıtan protokol mensupları ardından bu fidanları hep birlikte toprakla buluşturdular. Geleceğimizin fidanları olan minik öğrenciler elleriyle diktikleri fidanları da sulamayı ihmal etmediler. Etkinlikte ekilen onlarca fidan öğrencilere emanet edildi. Vali Erol çocukların doğayı sevmesini ve doğa bilinci ile yetişmelerini çok önemsediklerini ifade etti.

Vali Kaya, çocukların doğayı sevmesini ve doğa bilinci ile yetişmelerini çok önemsediklerini ifade etti. Kaya, "Ormanlar, sadece oksijen kaynağımız değil, aynı zamanda yeryüzündeki biyolojik çeşitliliğin de merkezidir. Gelecek nesiller için bu değerli varlıklarımızı korumak ve geliştirmek hepimizin görevidir. Çocuklarımızın doğayla iç içe olması ve doğayı sevmesi, bu bilincin oluşmasında çok önemlidir. Bugün burada, öğrencilerimizle birlikte fidan dikerek hem Orman Haftası'nı kutluyor hem de gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmak için önemli bir adım atıyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.