Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazi Ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçedeki gazi ve gazi ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Gazi Ve Gazi Aileleri Ziyaret Edildi

Ziyarette konuşan Başkan Acar, “Bu mukaddes vatan topraklarında yaşadığımız sürece hepimizin şehit ve gazilerimize minnet ve vefa borcu vardır” dedi.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Termal İlçe Kaymakamı Vehbi Bakır, İlçe Jandarma Komutanı Çağrı İzci ve İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tanrıver ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla gazi ve gazi ailelerini ziyaret etti. Bu topraklarda yaşayan herkesin şehit ve gazilere minnet borcunun bulunduğunu hatırlatan Acar, “Bu topraklarda güven ve huzur içerisinde yaşayabiliyorsak bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Onların canları ve kanları ile ortaya koydukları kahramanlıklar sayesinde ülkemiz dimdik ayaktadır. Hepimizin şehit ve gazilerimize vefa borcumuz var. Şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri de bu millete emanettir. Şehit ailelerimizin, gazi ve gazi ailelerimizin her zaman emrindeyiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.