Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy’de Sporseverlere Kapalı Halı Saha Müjdesi

Esenköy yıllardır beklediği kapalı halı sahaya kavuşuyor. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel sahanın kısa süre içerisinde açılacağı müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2023 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Esenköy’de Sporseverlere Kapalı Halı Saha Müjdesi

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, beldeye kapalı halı saha yapılması için geçtiğimiz sene Spor Toto Genel Müdürlüğü ile protokol imzalamıştı. Bu protokol kapsamında beldede yapımına başlanan kapalı halı saha, kısa sürede tamamlandı. Çatısı ve çimi serilen saha, kale direkleri ve çizgileri ile son şeklini aldı. Profesyonel düzeyde olan saha, antrenmanlara ve spor müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Başkan Temel, kapalı halı sahanın açılışını yapmak için gün saydıklarını belirterek, “Beldemize böyle bir tesis kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz. Spor Toto Müdürlüğü ile yaptığımız protokol sayesinde beldemize modern bir kapalı halı saha inşa ettik. Bu saha hem beldemizin sporcularına hem de sporsever vatandaşlarımıza hizmet verecek. Profesyonel düzeyde olan sahamızda antrenmanlar ve müsabakalar yapılacak. Böylece beldemizin spor kültürüne katkı sağlayacağız.” dedi.

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, verdiği sözleri tutmaya devam ettiğini de vurgulayarak, “Beldemize daha birçok hizmet getireceğiz. Bizim için önemli olan beldemizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapalı halı sahamızın beldemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.