Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erken Rezervasyon Bu Yıl Erken Başladı

YTSO Yönetim Kurulu üyesi, Oba Turizm Seyahat Acentesi sahibi A.Başol Haraç, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB, TUROFED ve TUROB önderliğinde yapılan Erken Rezervasyon Kampanyasının başladığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Erken Rezervasyon Bu Yıl Erken Başladı

Kampanyanın tanıtımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve TÜRSAB önderliğinde tüm yurt genelinde gerçekleştirilecek.

Kampanya seyahat, ulaşım ve finans hizmeti veren firmaların katılımıyla gerçekleştiriliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen tanıtım kampanyaları ile vatandaşlar tatil rezervasyonlarını erken yapmaya teşvik edilerek, tatil olanaklarında avantajlı fiyatlar, avantajlı ödeme koşulları ve ayrıcalıklar elde edebiliyorlar.

12 taksit, yüzde 45’a varan indirimlerle Turizm Seyahat Acentelerinde tatil imkânı sunulmaya başladığını söyleyen A.Başol Haraç, tatilcileri Seyahat Acentelerine davet ederek, avantajlı tatil imkanlarından tatilcilerin yararlanması gerektiğini vurguladı.

İç pazarı hareketlendirecek kampanyanın bu yıl Aralık ayında başladığını belirten YTSO Yönetim Kurulu üyesi, Oba Turizm Seyahat Acentesi sahibi A.Başol Haraç, geçmiş yıllarda iç turizmde canlanmayı sağlayan kampanyaya, bu yıl daha fazla katılım var. kademeli olarak Mayıs ayına kadar yapılacak erken rezervasyonlarda yüzde 45’lere varan indirimlerle her bütçeye taksitli tatil fırsatı sunuluyor. Bu fırsatı tatilcilerin kaçırmaması gerekiyor. Tatilini erken planlayan kazanacak. A.Başol Haraç Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB ve TÜROFED tarafından iç turizmin canlanması amacıyla geçmiş yıllarda hayata geçirilen "Erken Rezervasyon’’ kampanyasının bu yıl Aralık ayı itibariyle, geçen yıla nazaran daha erken başladığını belirtti.

Erken rezervasyon kampanyasının önemine dikkat çeken A.Başol Haraç, bu yıl ki kampanyada "Tatil Herkesin Hakkı" ve "Yerinizi Şimdiden Ayırın" sloganları ile turizm sektörünün lokomotifi olan seyahat acentelerinin daha fazla taleple karşılaşacağını, sektör olarak vatandaşlarımızın daha ekonomik tatil yapmasını amaçladıklarını söyledi. Erken Rezervasyon Sigortası ile tatilini herkes risk almadan rahatlıkla planlayabilecek. Son anda bir aksilik çıkması durumunda, tesise giriş gününden 3 gün öncesine kadar rezervasyonları her koşulda iptal etme hakkı sunuluyor. Ödemenizi eksiksiz iade alabiliyorsunuz. Tatilci ödediği tutarın tamamını rezervasyonu iptal ettiği anda geri alıyor’’ diye konuştu.
A.Başol Haraç kampanyanın önemli amaçlarından biri de ülkemize gelen yabancı turistlerin daha uygun ödeme koşulları ile seyahat ettiklerine dair var olan yanlış algıyı değiştirmek olduğunu söyledi...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.