Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engellilerden Muhteşem Konser

Yalovalı engelliler Çapa Müzik Grubu ile birlikte RDKM'de gerçekleştirilen konserde sahne aldılar. Engelliler, çaldıkları müzikler ve seslendirdikleri parçalar ile profesyonel sanatçıları aratmadılar.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Engellilerden Muhteşem Konser

Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği tarafından gerçekleştirilen konser Çapa Müzik Grubu'nun katılımı ile RDKM'de gerçekleştirildi. Konsere vatandaşlar da büyük ilgi gösterdiler. RDKM'yi tamamen dolduran vatandaşlar Çapa Müzik grubunun parçalarıyla eğlendiler. Konserde Yalovalı engelliler de sahne aldılar. İrem Fitoz, Şevval Baday, Evren Sertbaş ve Ayberk Demir sahneye gelerek izleyenlere müzik ziyafeti çektiler. Çaldıkları müzikler ve seslendirdikleri parçalarla profesyonelleri aratmayan engelliler uzun uzun alkışlandılar. Konser'in son derece başarılı geçtiğini dile getiren Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacıoğulları ise, "Çapa Grubunun Derneğimiz yararına RDKM de vermiş olduğu konser muhteşemdi. Herkes tarafından büyük bir ilgi gördü ve alkışlandı. Çapa Grubunun, engellilerimiz İrem Fitoz, Şevval Baday, Evren Sertbaş ve Ayberk Demir ile aynı sahnede konser vermesi engellilerin kendine olan özgüvenleri ve onların da herkes gibi bir şeyler başarabildiğini göstermektedir. Engelli bireylerimizi hayata hazırlama ve onları toplumla kucaklaştırma adına yapılan konser Yalovalılara müzik ziyafeti sundu. Bu konser bir şeyi daha ortaya koydu; Engellilere imkan verildiğinde engelsiz insanlardan hiç bir farkı olmuyor. Sahnede müziklerini çalan, parçalarını seslendiren engellilerimiz son derece başarılı bir performans ortaya koydular. En çok da bu açıdan konserin verimli olduğunu dile getirmek istiyorum" dedi.
Konser sonrasında dernek yararına konser gerçekleştiren Çapa Müzik Grubu üyelerine Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacıoğulları tarafından çiçek sunuldu.

 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.