Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekliler Erbay’a Maaşlarından Dert Yandı

Türkiye Emekliler Derneği Yalova Şubesi üyeleri, Emekliler Günü nedeniyle Yalova Vali Valisi Yusuf Erbay’ı ziyaret etti. Türkiye Emekliler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Lütfiye Çolak, emeklilerin çok az maaş aldığından yakındı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Türkiye Emekliler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Lütfiye Çolak ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Valisi Yusuf Erbay’ı makamında ziyaret etti. Burada emeklilerin içerisinde olduğu durum hakkında Yalova Valisi Yusuf Erbay’a bilgi veren Türkiye Emekliler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Lütfiye Çolak, emeklilerin çok az maaş aldığından yakındı. Emeklilerin bir araya geleceği bir lokal ihtiyacından da söz eden Çolak, “2000 yılı öncesi emekli olan kişiler çok az maaş almaktadır. Bu nedenle de sıkıntı çekilmekte. Bu adaletsizliğin bir an önce düzeltilmesini istiyoruz.”

Çolak, emeklilere ait bir lokale de ihtiyaçları olduklarını belirerek, “Zaten çok az bir maaş alıyoruz. Yalova’da bir kafeteryaya gittiğinizde 1 çay için 2 TL para veriyorsunuz. Biz emeklilerimizin yemek ve çay ihtiyaçlarını karşılaya bilecek uygun fiyatlar sunan bir lokal açmak istiyoruz” diye konuştu.

Vali Erbay ise emeklilerin sosyal hayatta daha aktif olması gerektiğin savunarak şunları söyledi: “Gruplaşmalardan ziyade emeklilerimizin sosyal hayatta diğer kişilerle, özellikle gençlerle iç içe olması ve hayat tecrübelerini onlara anlatması lazım. Bu yüzden hem gençlerin hem emeklilerin bir arada olabileceği bir lokal daha iyi olabilir. Bu konuda sizlere destek olacağım.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.