Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

El Emeği Festivali Start Aldı

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFADER) tarafından hayata geçirilen Uluslararası Kadının Gücü El Emeği Festivali düzenlenen törenle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2023 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
El Emeği Festivali Start Aldı

Kadın güçlenmesine yönelik çalışmaları ile dikkatleri üzerine toplayan KATFADER bu çerçevede yeni bir festivali daha hayata geçirdi. Kadınların el emeklerini ürünlerini satma imkanı buldukları bu festival büyük bir ilgi gördü.  Festivalin açılışını ise YTSO Başkanımız Cemil Demiryürek, Yalova Tarım ve Orman Müdürümüz Suat Parıldar, Yalova Güçbirliği Federasyonu Başkanı Bahattin Sabahçı ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta kısa bir konuşma yapan KATFADER Başkanı Nurten Anıl, “Kadının güçlenmesini sağlamaya yönelik ürettiğimiz projelerin bir devamı niteliğindeki Uluslararası Kadının Gücü El Emeği Festivali’nin açılış için bir araya geldik. Yıllar öncesinde bu çalışmalara önayak olmuştuk. Kadınlar Belediyenin altında bir merkezde el emeği ürünlerini satabiliyorlardı. Hatta bu anlamda 6 festival de yapmıştık. Bir zaman ara vermek zorunda kaldık. Şimdi yeniden bu festivallerimizin devamını getirmeye çalışıyoruz. Ayrıca her zaman yanımızda olan YTSO Başkanımız Cemil Demiryürek, Yalova Tarım ve Orman Müdürümüz Suat Parıldar, Yalova Güçbirliği Federasyonu Başkanı Bahattin Sabahçı ve STK temsilcilerine de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından hep birlikte kadınların el emeği, göz nuru eserlerinin satıldığı stantları gezen davetliler alışveriş de yaparak kadınlara destek verdiler. Festival 1-2 Eylül 2023 tarihleri arasında açık kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.