Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Durak Düzenleme Bekliyor

İstanbul Caddesi Kazımiye Sokak üzerinde oluşturulan duraktan indi bindi yapmaya başlayan ilçe minibüslerinin bulunduğu yerde düzenleme yapılmaya başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

İlk olarak vatandaşların bekleme yapabilecekleri bir durağın koyulduğu yerde zeminin düzenlenmesine ise en kısa sürede başlanması bekleniyor.

İlçe minibüslerinin il içerisine girerek inid bindi yapmalarının yasaklanması sonrasında çıkan olaylar minibüsçüler ile Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu arasında yapılan görüşmeyle tatlıya bağlanmış ve İstanbul Caddesi Kazımiye Sokak üzerinde bir durak tahsis edilmişti. Bu durakta indi bindi yapmaya başlayan minibüsçüler durağın bulunduğu yerin düzenlenmesi taleplerini belediyeye iletmiş ve olumlu cevap almıştı. Bunun üzerine minibüslerin bulunduğu yere yolcuların beklemeleri amacıyla bir durak konuldu. Vatandaşların minibüs saatlerini ayakta beklemek yerine oturarak bekleyebildikleri durak kapalı olması nedeniyle vatandaşları yağmurdan da koruyacak. Durakta kısa süre içerisinde zemin düzenlemesinin de yapılacağını öğrendiklerini dile getiren minibüsçüler yerlerinin her geçen gün daha güzelleşerek bir durak görüntüsüne kavuşacağını umduklarını dile getirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.