Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğuşspor Tesislerine Görkemli Açılış

Yalova Belediyesi tarafından “Her Hafta Bir Açılış” projesi kapsamında Doğuşspor Tesisleri görkemli bir şekilde açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Doğuşspor Tesislerine Görkemli Açılış

Siyaset ve spor camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı açılışta konuşan Yakup Koçal, "Gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet etmekten mutluyuz" dedi.

Yalova Belediyesi tarafından “Her Hafta Bir Açılış” projesi kapsamında Doğuşspor Tesisleri görkemli bir şekilde açıldı. Siyaset ve spor camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı açılışta konuşan Yakup Koçal, "Gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet etmekten mutluyuz" dedi.

Doğuşspor Tesisleri’nin hizmete giriş törenine Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, AKP İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova ASKF Başkanı Harun Keser, Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz ve çok sayıda isim katıldı.

Yalova’ya spor yatırımları açısından büyük katkı sağladıklarına vurgu yapan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal,” "Biz burasını daha önceden de bir miktar derleyip toparlamaya çalışmıştık. Ama şartlar gelişip ihtiyaçlar arttıkça da burasını muhakkak iyileştirmek gerekiyordu. Onun içinde burada toz da toprak da hem çevredeki sakinlerin şikayetini, hem de çocuklarımızın daha iyi şartlarda spor yapmasını sağlamak amacıyla belediyede aldığımız kararla bu sahayı tekrar yeniden ele alıp sentetik saha yapma ve tesisleri de ihtiyaçların tümünü karşılayacak şekilde yeniden inşa etme kararı aldık. Yani bir anlamda Doğuşspor Tesislerini ikinci kez açacağız. İlk açılışını 2000 yılında yapmıştık, 2'ncisini ise 2013 yılında gerçekleştiriyoruz. Bu tesis bugün bir amatör takım için bana göre iyi ve modern bir hale getirilmiş oldu. Bu sahanın modernizasyonunun 600 bin TL civarında bir maliyeti oldu. Bizim için bu bir kulübe destekten ibaret bir durum değil. Bu gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet olarak baktığımız bir yatırım. Yalova'nın bu bölgesinde çocuklarımıza bu büyüklükte başka bir tesis yapma imkanı daha yok. İlimizdeki başka mahallelerde de yine spor tesisleri yapmaya devam ediyoruz. Yani özünde biz gençlere hizmet etmenin onur ve gururu içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Sporun her zaman önem taşıdığına vurgu yapan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, "Spor bizim için önemli. Ama gençlik daha önemli. Gençliğimizi biz çok seviyoruz. Gençliğimize çok önem veriyoruz. Bizim dönemimizde ilk defa Gençlik ve Spor Bakanlığı adı altında müstakil bir bakanlık kuruldu. O güne kadar hep bir bakanlığa bağlı genel müdürlük olarak devam eden gençliğe hizmetler bir bakanlık tarafından verilmeye başlandı. Ancak bir şeyi üzüntüyle ifade ediyorum ki sporda yaşanan şiddet bizi endişelendiriyor ve üzüyor. Halbuki biz sporla ahlakımızı ve bedenimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ama bir takım kişiler ve gruplar gençlerimiz üzerinde kirli oyunlar oynayarak sporu onlara şiddetmiş gibi gösteriyorlar. Birileri Gezi Parkı eylemlerinde kullanacak gençleri arıyor" dedi.

Konuşmaların ardından, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’a, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer’e, Yabeltaş Genel Müdürü Numan Özkan, Yalova Belediyespor yetkilisi Sefa Demir’e Doğuşspor yetkilileri tarafından teşekkür plaketi verildi.



“Yalova’da ilk kez bayanlarla erkekler karşı karşıya geldi”

Yalova Belediyesi tarafından “Her Hafta Bir Açılış” projesi kapsamında Doğuşspor Tesislerinin açılışında bir ilk yaşandı ve Yalova Gençlikspor Bayan Futbol takımı ile Yalova Veteranlar takımı karşı karşıya geldi.
Yalova’nın dişi Messi’leri lakaplı bayan futbolcular yeşil sahada sergiledikleri performans ile göz doldurdular. Karşılaşma sonunda Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal bayan futbolcuları tebrik ederek mücadele edecekleri Kadınlar 2. Liginde başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.