Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğan Çalışmaları İnceledi

Yalova’nın ilk kadın vali yardımcısı İdil Özdemir Doğan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı engelli, çocuk ve şiddet mağduru bireylere hizmet veren kuruluşları ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2023 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Doğan Çalışmaları İnceledi

 Doğan, kuruluşlarda yapılan çalışmalarla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Arif Laçin’den bilgi aldı.

Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evleri Sitesi, İlk Müdahale Birimi ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi‘ni ziyaret ederek buralarda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Ziyarette Doğan’a eşlik eden Laçin, kuruluşlarda hizmet alan bireylere yönelik yapılan etkinlikler ve verilen hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Doğan da kuruluşlarda incelemelerde bulunarak bireylerle sohbet etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün hizmetlerini önemsediğini ifade eden Doğan bu anlamda yapılan çalışmalardan dolayı kutladı
Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sayın Vali Yardımcımızın ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Kuruluşlarımızda hizmet alan bireylerin mutlu ve huzurlu olmaları için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.