Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devre Mülk Dolandırıcılığı Operasyonunda 8 Tutuklama

Yalova’da yapılan Devre Mülk Dolandırıcılığı Şebekesi Operasyonu’nda gözaltına alınan 25 şüpheliden 3’ü çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2022 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Devre Mülk Dolandırıcılığı Operasyonunda 8 Tutuklama

Ardından yapılan itiraz sonrasında yeniden gözaltına alınan 7 sanıktan 5’i daha tutuklandı. Böylece operasyonda tutuklu sayısı 8’e yükseldi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü gelen istihbarat sonrasında harekete geçmiş ve vatandaşları devre mülk satma vaadi ile kandırarak dolandıran bir şebekeyi çökertmişti. Operasyon kapsamında 25 kişiyi gözaltına alan Yalova polisi sorgulama sonrasında zanlıları adliyeye sevk etti. Mahkemede hakim önüne çıkartılan 25 sanıktan 3’ü tutuklanırken 22’si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak mahkemenin bu kararına itiraz edilmesi sonrasında itirazları inceleyen mahkeme heyeti 7 zanlının yeniden gözaltına alınmasına karar verdi. Gözaltına alınarak bir kez daha hakim önüne çıkartılan 7 zanlıdan 5’i daha tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece Yalova’da ki devre mülk dolandırıcılığı şebekesi operasyonunda tutuklu sayısı 8’e yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.