Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dev Şişme Kolon Maketi İlgi Gördü

Yalova'da Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER) önderliğinde düzenlenen Ulusal Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında sergilenen dev şişme kolon maketi büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Dev Şişme Kolon Maketi İlgi Gördü

Kanser Haftası nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte, Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Yasemin Karacan ve beş öğrencisi tarafından sağlığın korunması hakkında ziyaretçilere bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti sunuldu. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da etkinliğe katılarak şişme kolon maketini gezdi.

Etkinlikte yer alan dev şişme kolon maketi, 6 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde olmasıyla dikkat çekti. Meydanda maketi gezen vatandaşlar, kolon kanseri ile ilgili yetkililerden bilgi aldılar. Maketin iç kısmında, kolon kanseri ve erken teşhis ile ilgili bilgiler yer alan görseller ve videolar yer almaktadır. Maketin yanında, kanserden korunma yolları hakkında bilgi veren broşürler de dağıtıldı.

Yalova'da büyük ilgi gören dev şişme kolon maketi, daha önce de birçok şehirde sergilendi. Maketin ülke turnesi önümüzdeki aylarda da devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.