Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirhan, "Yalova’da Ak Parti 2-0 Yapacak"

Ak Parti Yalova milletvekili adayı Mehmet Demirhan’ a destek, her geçen gün giderek artıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2015 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Demirhan, "Yalova’da Ak Parti 2-0 Yapacak"

Demirhan seçim çalışmalarında Yalova’ ya yarar sağlayacak her faaliyetin takipçisi olacağını belirtiyor.
Ankara ile Yalova arasında bağ kurabilecek genç ve dinamik aday olduğunu vurgulayan Mehmet Demirhan, “Yalova’da yıllardır faaliyete geçemeyen Organize Sanayi Bölgelerinin devreye girmesi ile sanayi yatırımlarının yapılması noktasında bir takım insanları Yalova’da teşvik edeceğiz.
Yatırımcıların Yalova’ya gelmesini sağlayacağız, gelmesi için mücadele edeceğiz, gelmesi için her şeyi yapacağız” dedi.
Yalova’ da doğup büyüyen ve ticaret yapan Ak Parti Yalova milletvekili adayı Mehmet Demirhan yaklaşık 2 aydır Yalova’ da genciyle, yaşlısıyla, doğulusu ve batılısı ile oturup kalkıyor. Kentin tüm katmanlarındaki insanlarla çabucak iletişim kurabilen Demirhan kent insanı tarafından da benimsenmiş durumda.
Şuana kadar edindiği tüm kariyerleri milleti ve şehri için sonuna kadar kullanacağını belirten Demirhan, dikkatleri üzerine toplayarak halkın güvenini şimdiden kazandı.
Yalova sevdasıyla yanıp tutuşan Mehmet Demirhan, “Gecemi gündüzüme vererek, bu şehre hizmet etmekten bir saniye bile sıkılmayacağıma söz veriyorum. Bizlerde, inşallah görev verildiği taktirde bunları en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. İktidar partisinin belediyesi veya muhalefet belediyesi, bizim için fark etmez. Bizler, herkese eşit mesafede yaklaşacağız. İktidarda muhalefette, halkına veya ilçesine hizmet etmek istiyor. Bizimde görevimiz, bu hizmetleri desteklemek olacaktır. Bizlerde bunlar için uğraşacağız. Belediyelerin içyapısını biliyorum. Bu yüzden belediyelerimizin, dertlerine derman olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.
Yalova’ Ya Milletvekili Olarak Hizmet Etmek İstiyorum
Mehmet Demirhan açıklamasını şu şekilde sürdürdü, “Yaptığım çalışmalar sonucunda bana karşı ilgiden son derece mutluyum. Ben, milletvekili aday adaylığımı açıkladıktan sonra yaptığımız konuşmalar ve açıklamalar, vatandaşlar tarafından benimsendi. Bütün ilçelerimizi gezdim. İnşallah Ak Partinin Yalova’da 2-0 yapabilmesi için bana görev verilmesi halinde elimden gelen her türlü çalışmayı yapacağım, kendimde bu gücü ve yeterliği görüyorum. Şu anda gittiğim bütün ilçelerde köylerde bunu görüyorum. Yalova’yı karış karış gezerken bunu görüyorum ve halkın istediği bir milletvekili portföyü çizdiğimi söylüyorlar.
Yapamayacağız hiçbir şeyi asla söylemem. Yapabileceğim her şeyi de çekinmeden söylerim. Yaparım demiyorum ama başarabileceğimi, çalışacağımız, iddialı olduğunu söylüyorum. Başarmak için elimden geleni yapacağımı söylüyorum. İnsanların bana karşı teveccühleri gerçekten benim bile tahmin edemeyeceğim ve hayal edemeyeceğim düzeyde gelişiyor gerçekten. Bu konuda mutluyum. Ben bu davanın neferiyim. Partimizin ayakta kalması, oy potansiyelinin artması için her zaman çalıştım, çalışacağım da. Siyaset uzun soluklu bir yarıştır. Nasip olursa görev verilirse, bu dönem meclis çatısı altında ülkeme ve memleketime hizmet etmek istiyorum.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda, Partimizin Lideri Başbakanımız bilge insan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde, Yeni Türkiye yolunda, Ak Kadroların içinde ben de Allah’ın izni ile milletvekili seçileceğim ve Yalova’yı en iyi bir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edeceğime inanıyorum ve halkımızın 7 Haziran seçimlerinde bunu göreceğiz. Sizlerden çıktığım bu kutlu yolda bana destek olmanızı istiyorum”


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.