Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coşkun'a Sürpriz Kutlama

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un 55. yaş günü dostları ve AK Partililer tarafından sürpriz bir şekilde kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Coşkun'a Sürpriz Kutlama

Belediye ve il genel meclis üyelerinin eşleri ile birlikte iştirak ettikleri iftar yemeğine eşi ile birlikte gelen AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’u AK Parti Yalova il başkanı Mazhar Aydın, Merkez ilçe başkanı Hüseyin Uygun, il yöneticileri, gençlik kolları üyeleri ve partililer doğum günü pastasını keserken yalnız bırakmadılar.
Hazırlanan sürpriz doğum günü etkinliğinde AK Parti logosu, seçim çalışmalarında çekilmiş özel bir fotoğrafı ve üzerinde ‘hizmet dolu 55. Yıl, iyi ki varsın vekilimiz’ yazılı üç ayrı pasta kesildi. Ak parti Yalova il başkanlığınca düzenlenen sürpriz doğum gününde duygulu anlar da yaşandı. Dostları ve dava arkadaşlarınca hatırlanmanın, özellikle böyle bir günün hatırına ayrıca toplanmanın kendisi için tarif edilmez bir mutluluk olduğunu ifade eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “böyle güzel ve mübarek bir günde iftarımızı açtıktan sonra beni hatırlamak, bu özel günü kutlamak için buralara gelen siz değerli dostlarıma, kardeşlerime canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Beni çok mutlu ettiniz, her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. İftarını yapan çevredeki vatandaşların da iştirak ettikleri sürpriz doğum günü kutlamasında konfetiler de patlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.