Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar Kidzanya’da Eğlendi

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, depremzede ailelerin çocukları ve korunma altındaki çocuklar için Kidzanya Çocuk Aktivite Merkezi’ne gezi düzenledi. Geziye yaklaşık 80 çocuk katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2023 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çocuklar Kidzanya’da Eğlendi

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, KYK Dilşat Hatun Yurdu’nda kalmakta olan depremzede ailelerin çocukları, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde korunma ve bakım altında olan çocuklar ve Müdürlükten hizmet alan çocuklar için Kidzanya Çocuk Aktivite Merkezi’ne gezi düzenledi. Geziye Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. sponsorluğunda By Altınel Plus Organizasyonu ile yaklaşık 80 çocuk katıldı.

Kidzanya Çocuk Aktivite Merkezi’nde meslekleri tanıyan, değişik eğlence ortamlarında vakit geçiren ve farklı deneyimler edinen çocuklar hem öğrendiler hem eğlendiler. Gezinin sonunda çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Onlara güzel bir gün yaşatmak istedik. Kidzanya Çocuk Aktivite Merkezi’nde hem eğitici hem de eğlenceli bir gezi oldu. Bu geziyi düzenlememizde bize desteklerinden dolayı Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş’ye teşekkür ederim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.