Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık'ta Polis Teşkilatı'nın 179. Yıldönümü Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıldönümü Çınarcık'ta düzenlenen törenle kutlandı. Törene Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çıngı, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kocak, siyasi parti temsilcileri, mülki idare amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çınarcık'ta Polis Teşkilatı'nın 179. Yıldönümü Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümün dolaysıyla Çınarcık ilçesinde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çıngı tarafından çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çıngı yaptı. Çıngı, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Polis teşkilatı olarak, gece gündüz demeden, canla başla görevimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız." dedi.

Konuşmanın ardından tören sona erdi. Törenden sonra Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, kutlama ziyaretlerini İlçe Emniyet Müdürlüğünde kabul etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.