Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’da Yılsonu Toplu Sergisi İlgi Gördü

Yalova’nın Çınarcık İlçesi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seramik, ahşap boyama, el sanatları, porselen boyama, mefruşat, cam süsleme, vitray, çocuk giyim ve makine nakış kurslarının yılsonu sergisi yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Sergide mini bir defile de düzenlendi. Podyuma çıkan minikler profesyonel mankenleri aratmadı. Çınarcık Halk Eğitim İlçe Müdürlüğü yıl boyunca düzenlenen seramik, ahşap boyama, el sanatları, porselen boyama, mefruşat, cam süsleme, vitray, çocuk giyim ve makine nakış kurslarına katılan kursiyerlerin çalışmalarının yer aldığı yılsonu sergisini açtı. Sergi’nin açılışını Çınarcık Kaymakam Vekili Murat Erkan yaparken açılışa Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Bumin Sarı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hakan Şinasi Yavuz, Milli Eğitim İlçe Müdürü Necmettin Öner ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergide açılan stantları tek tek dolaşan protokol mensupları kurs eğitmenlerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.

Serginin en çok ilgi gören bölümü ise Sevil Karadeniz ve Ayşegül Eğe tarafından hazırlanan defile oldu. Minik mankenlerinde podyuma çıktığı defilede profesyonelleri aratmayacak bir performans ortaya koyan minikler izleyenlerden alkış aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.