Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de Yele Dönemi Başladı

31 Mart yerel seçiminde CHP’den Çiftlikköy Belediye Başkanı seçilen Adil Yele, görevi önceki başkan Ali Murat Silpagar’dan devraldı. Yele, ilk imzasını personel maaş ve ikramiyeleri için attı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çiftlikköy’de Yele Dönemi Başladı

Çiftlikköy Belediyesi önünde düzenlenen devir teslim törenine 2014 – 2024 tarihleri arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan Ali Murat Silpagar da katıldı. Ali Murat Silpagar, “Demokrasinin gereği sandıklara gittik, Çiftlikköy’ün iradesi de yeni başkanımız Adil Yele’yi işaret etti. Ben tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum, Allah muvaffak etsin” diye konuştu.

Eski başkanlara teşekkür

Alkışlarla kürsüye gelen Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ise “Daha önce Çiftlikköy Belediye başkanlık görevini üstlenmiş Sayın Süleyman Akbay Başkanıma, daha sonra Metin Dağ Başkanıma şimdi de görevi teslim aldığım Sayın Ali Murat Silpagar Başkanımıza ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum, sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

“Ağır ve onurlu bir görev”

Çiftlikköy halkının kendilerine ağır ve onurlu bir görev verdiğini belirten Başkan Yele, şöyle devam etti:

“31 Mart yerel seçimlerinde siz hemşerilerimiz sandık başına gittiniz. İradeniz ile önümüzdeki 5 yıl içeresinde Çiftlikköy’ü yönetecek belediye başkanını ve belediye meclisini seçtiniz. Bu süreçte bize ağır, onurlu bir görev verdiniz. Biz de bu bayrağı alıp, nasıl daha iyi bir Çiftlikköy inşa edebiliriz, nasıl Çiftlikköy’ü bölgenin parlayan yıldızı haline getirebiliriz felsefesi ile halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile, gece gündüz demeden sizin için çalışacağız”

Her iki başkan da birbirlerine çiçek hediye edilmesinin ardından başkanlık makamına geçti. Önceki başkan Silpagar, yeni başkan Yele’ye başarılar diledi.

İlk imzası maaşlar için

Burada törene katılan kalabalıkla tek tek fotoğraf çektiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ilk imzasını da attı. Yele, bayram öncesinde belediyeye bağlı şirket personelleri, işçi ve memur maaşları, ikramiyeler için ödeme talimatına imzasını attı.

Belediye Başkanı Yele, “Göreve gelir gelmez ilk icraatımız belediye personellerimizin maaşları için imza atmak oldu. Bizi zorlu bir görev bekliyor” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.