Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de Yaz Kur’an Kursları Açik Havada Devam Ediyor

Çiftlikköy Müftülüğü, artan sıcaklar nedeniyle yaz Kur’an kurslarında bunalan öğrencileri açık alanlara götürerek kurslara burada devam etti. Öğrenciler, hem ders gördü hem de piknik yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2023 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çiftlikköy’de Yaz Kur’an Kursları Açik Havada Devam Ediyor

Çiftlikköy Müftülüğü, yaz Kur’an kurslarında moral ve motivasyonu artırmak amacıyla aşırı sıcaklardan bunalan öğrencilerle dersleri açık alanda yaptı. İmam Hatip Burhanettin Suci, İmam Hatip Hasan Yalçınkaya, Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Aydın ve Sümeyye Akpul’un organize ettiği etkinliğe Sultaniye ve Dr. Al Sakkar Camiilerinde yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler katıldı.

Çiftlikköy İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, etkinliğe iştirak ederek öğrencilere din istismarı ve samimiyet konusunda bir ders verdi. Öğrenciler ders sonunda piknik yaparak doyasıya eğlendiler. Kendilerine ikram edilen yiyecekleri yiyen ve eğlenen öğrenciler kendilerine bu imkanı sunan herkese teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.