Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediyesi Mokamp’ı Modernize Edecek

Çiftlikköy'ün sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapan Mokamp alanında bakım ve yenileme çalışmaları başladı. Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla alanın ilçeye daha modern bir hizmet üretecek hale getirilmesi hedefleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çiftlikköy Belediyesi Mokamp’ı Modernize Edecek

Çiftlikköy ilçesi açısından önemi olan Mokamp alanı, Çiftlikköy belediyesi tarafından modernize edilmeye başlandı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Mokamp alanının yıllardır ilçenin sanatsal ve kültürel etkinliklerine de ev sahipliği yaptığını ifade etti. Bu alanın ilçeye yakışan bir hale getirilmesi için düğmeye bastıklarını dile getiren Yele, burasının modern bir hale getirileceğini seçim öncesinde de halka vaat ettiğini hatırlattı.

Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarla Mokamp alanında tuvalet olarak kullanılan eski yapının yıkımını gerçekleştirdi. Yıkılan tuvalet yerine bir mescit ve yeni bir tuvalet inşa edilecek. Mokamp içindeki çocuk parkı da yenilenecek.

Mokamp alanında yapılacak bakım ve yenileme çalışmaları tamamlandığında, alanın ilçeye daha modern ve kullanışlı bir hizmet sunması hedefleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.