Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftçilere 2 Bin 100 Kg Kompoze Gübre Dağıtıldı

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Dereköy Mera Islah ve Amenajman Projesi kapsamında 2 bin 100 Kg kompoze gübre dağıtımı gerçekleştirerek Dereköy merasının ıslahına katkıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çiftçilere 2 Bin 100 Kg Kompoze Gübre Dağıtıldı

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğü teknik ekibi tarafından "Dereköy Mera Islah ve Amenajman Projesi Uygulamaları" kapsamında 2 bin 100 Kg Kompoze Gübrenin muhtar ve azaları gözetiminde dağıtımı ve uygulaması yapıldı.

Proje kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, "Dereköy Mera Islah ve Amenajman Projesi ile meralarımızın ıslah edilmesi ve verimliliğinin artırılması hedeflenmektedir. Bu kapsamda 2 bin 100 Kg kompoze gübre dağıtımı gerçekleştirerek meranın besin değerini yükseltmeyi amaçladık. Çiftçilerimizin her zaman yanında olduğumuzu ve onları desteklemeye devam edeceğimizi belirtmek isterim" dedi.

Dereköy Muhtarı ve çiftçiler, Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün projelere verdiği önem ve mera ıslahına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Çiftçiler, yapılan gübreleme çalışmaları sayesinde meraların daha verimli hale geleceğini ve hayvancılık faaliyetlerinin artacağını düşündüklerini de ifade ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.