Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çevre Yürüyüşü Yapıldı

Yalova Belediyesi, 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası dolayısıyla çevre yürüyüşü gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Belediye binası önünden başlayan yürüyüş; Yalı Caddesi, Bad Godesberg Parkı, Fatih Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve İstanbul Caddesi ile devam etti. Yürüyüşe katılanlar, güzergah üzerindeki çöpleri de toplayarak vatandaşlara örnek oldular. Belediye binası önünde sona eren yürüyüşe; Yalova Belediye Başkan yardımcıları Murat Bozacı ile Nurettin Yılmaz ve belediye personeli iştirak etti.

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Yılmaz, daha temiz bir Yalova ve çevre için gereken her şeyin yapılacağını söyledi. Yılmaz, “Yalova’yı çevre kenti yapmaya kararlıyız. Temizlik konusuna daha hassasiyetle yaklaşarak temiz bir Yalova’ya kavuşma amacındayız. Yaz aylarıyla birlikte çevre temizliğine yönelik bazı önlemler alacağız. Sahil kesimimizde kabuklu yemiş çöplerinin yerlere atılmasını yasaklayacağız. Ayrıca halkın çöp çıkartma saatlerine uyması konusunda uyarılarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bozacı ise, çevre yürüyüşüne katılan belediye personeline teşekkür etti ve yürüyüş güzergahında temizliğe önem verilmesini istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.