Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cankurtaransız Plajlar Çok

Okulların kapanması ve Yaz sezonunun Yalova ve İlçelerinde açılmasından sonra tatilciler yavaş yavaş ilimize gelmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Denizi, Kumsalları ve gece yaşantısıyla yazın en hareketli ilçelerinden biri olan Çınarcık tatilcilerin gelmesiyle beraber hareketlenmeye başladı. Yerli turistlerin akın ettiği ve özellikle hafta sonlarında plajlarda adım atılacak yer bulunamayan Çınarcık plajlarında Cankurtaranların olmaması ise dikkat çeken büyük bir eksiklik olarak göze çarpıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu çıkan ve ani bastıran fırtına sonuncunda 1 vatandaşın denizde boğulması Çınarcık plajlarında yeterli önlemlerin alınmadığını bir kez daha ortaya çıkardı. Konuyla ilgili olarak sitemizin yorum bölümlerinde görüşlerini bizleri arayarak ileten vatandaşlar, “Yazın plajlarda adım atılacak yer yok. Bu kadar talebin olduğu ve plajlarının güzel olduğu turistlik bir ilçede cankurtaran ya da botların olmaması büyük bir eksiklik. Plajlara işletme ruhsatları verilirken cankurtaran belgeli nitelikli personelin çalışması zorunlu tutulsun ya da Belediye gereken önlemleri alsın” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.