Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaldı Ama Jandarmadan Kaçamadı

Çiftlikköy’de bir işyerinden hırsızlık olayının şüphelisi Yalova Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışması ile kısa süre içerisinde yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çaldı Ama Jandarmadan Kaçamadı

Çiftlikköy İlçesi Taşköprü Sanayi Sitesi'nde iş yeri sahibi olan Ö.Ç. adlı vatandaş, 06 Mayıs 2024 tarihinde iş yerinde bulunan cüzdanından bir miktar paranın çalındığını bildirerek Taşköprü Jandarma Karakol Komutanlığına başvurdu.

Jandarma ekipleri, olayın ardından hızla harekete geçerek bölgede incelemelerde bulundu. Yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızlık olayının M.G. adlı bir şüpheli tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. 07 Mayıs 2024 tarihinde Yalova şehir merkezinde şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin üst aramasında ele geçirilen ve hırsızlık sonucu elde edildiği belirlenen 3.000 TL ve 200 Euro para, Ö.Ç. adlı vatandaşa iade edildi. Gözaltına alınan M.G. isimli şüpheli, yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 7/24 aralıksız olarak her türlü suç ve suçlularla mücadeleye devam edeceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.