Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Başkan Gürel’i Ziyaret Etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Başkan Gürel’i Ziyaret Etti

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından tekrar Bolu Belediye Başkanlığına seçilen Özcan, yerel seçimler sonrası Yalova Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Mehmet Gürel’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kapıda karşıladığı Özcan ile birlikte makam odasına geçen Başkan Gürel, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

İki başkan birbirlerine hediye ve çiçek takdim ettikten sonra karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundular. Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Gürel,“Partimizde uzun yıllar milletvekilliği yapmış ve son iki dönemdir Bolu Belediye Başkanlığı görevini yürüten değerli Başkanım Tanju Özcan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Kendisiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Projelerimizi anlattık. Kendisi de değerli fikir ve önerilerini bizle paylaştı” dedi.

Yalova’da olmaktan ve bu ziyareti gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, “Yalova’yı hem milletvekilliği hem de belediye başkanlığı dönemimden bu yana yakından takip ederim. Bugün buraya yeni göreve seçilen belediye başkanımız Mehmet Gürel’e hayırlı olsun demek ve yeni görevinde başarılar dilemek için geldim. Kendisinin Yalova’da güzel işlere imza atacağına inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Gürel, ziyaretin anısına Başkan Özcan’a geleneksel yöntemlerle üretilen Yalova Kağıdı’na isminin yazılı olduğu tablo hediye etti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.