Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Meclisinde Komisyonlar Belirlendi

Yalova Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 1 yıl boyunca görev yapacak yeni komisyon üyeleri de belirlendi. 

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2023 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Belediye Meclisinde Komisyonlar Belirlendi

Yalova Belediye Meclisi Nisan ayı birinci birleşimi, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Belediye Encümeni ve komisyonlar belirlendi.

Belediye Encümenine CHP ve AK Parti’den üçer aday gösterildi. Yapılan seçimde AK Parti’nin adayları olan Selvet Duman, Arif Oktay Tunç ve Ahmet Kumali Encümen üyesi oldular.

Komisyon seçimleri ise açık oylama ile gerçekleşirken partilerin meclisteki sandalye sayısına göre AK Parti’den 3, CHP’den de 2’şer üye komisyonlarda yer aldı.

 Mecliste yapılan açık oylamada: İmar Komisyonu’na AK Parti’den İnanç Kaya, Yusuf Ziya Şener, Bülent Yalçınkaya, CHP’den Cem İnci ve Burçin Tangürek seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’na Alpan Solmaz, Melahat Yalçın (AK Parti) Adnan Kırtay (MHP), Meryem Ataç ve Cevdet Bekler (CHP) seçildi. .

Trafik Düzenleme Komisyonu’da da Arif Oktay Tunç, Nurgül Urnuşmak, Dursun Karahasan (AK Parti) Sefer Keskin ve Erol Arabacı (CHP) yer aldı.

İsim Komisyonu ise Bülent Yalçınkaya, Tayfur Gökhan Uzundemir, Nurgül Urnuşmak (AK Parti), Gülsen Büker ve Zekiye Tanıl’dan oluştu.

Yeni üyeye rozet takıldı

Mustafa Tutuk’un Yalova Belediye Başkanı seçilmesi sonrasında boşalan meclis üyeliğine Tayfur Gökhan Uzundemir seçilmişti. Yeni meclis üyesi Nisan ayında meclis toplantısına katıldı. Uzundemir’i hoş geldin diyerek karşılayan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise meclis rozetini eliyle taktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.