Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Belediye Binası Mayıs-Haziran Gibi İhaleye Çıkacak”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, yeni Yalova Belediyesi binasının Mayıs ya da Haziran ayı gibi ihaleye çıkacağını kısa süre içerisinde de tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Belediye Binası Mayıs-Haziran Gibi İhaleye Çıkacak”

Teknolojik bir bina inşa edeceklerini belirten Tutuk, “Aynı zamanda da depreme dayanıklı bir bina olacak” dedi.

Yapılan karot analizlerinde depreme dayanıksız olduğu tespit edilen ve Yalova Belediye Meclisi’nin oy birliği ile yıkımına karar verilen Yalova Belediyesi binası kısa bir süre içerisinde yıkıldı. Yıkımın tamamlandığını yeni binanın projelerinin çizim aşamasının da devam ettiğini dile getiren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, binanın ihalesi ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Bina hakkında çok titiz davrandıklarının altını çizen Tutuk, “Belediyemizin yıkımı tamamlandı. Görselinin çizimi hazırlanıyor. Modern bir mimari yapıda olmasını istediğimizden çok titiz davranıyoruz. Çizim tamamlandığında billboardlara da görselleri asacağız ve halkımızla paylaşacağız. Mayıs ya da Haziran ayı gibi de yapım ihalesine çıkacağız. Ardından da hızlı bir şekilde binayı bitiririz.” dedi.

Akıllı bina olacak
Yapılacak Yalova Belediyesi binasının yapay zeka teknolojilerinin de kullanıldığı teknolojik bir bina olacağına vurgu yapan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Burada amacımız ilimize yakışan akıllı bir bina oluşturmak. Artık çağın gereği olan yapay zeka teknolojilerini de bu binaya entegre etmek gibi bir isteğimiz var. Teknolojisi yüksek bir bina yaparken depreme dayanıklı bir bina da olması için hassas davranıyoruz. Zira bu binada personellerimiz çalışıyor ve her gün binlerce vatandaşımız binaya girip çıkıyor. Olası bir depremde halkımızı da personelimizi de tehlikeye atamayız.
Bina her açıdan son derece modern olacak. Binamızda personel araçlarına hizmet verecek bir kapalı otopark yer alacak. Yine personellerimizin en büyük ihtiyaçlarından birisi de binada bir yemekhane bulunmaması. Yeni binamızda bir yemekhane de yer alıyor. Küçük çocukları olan personellerimizi de unutmayarak binada bir kreş de oluşturacak ve personellerimiz çalışırken çocuklarının da bu kreşte güven içerisinde eğitim almalarını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

“Halkımıza modern bir hizmet sunacak”
Binanın tamamlanması ile birlikte Yalova halkına kaliteli ve hızlı bir hizmet sunacağını vurgulayan Tutuk, “Bizim amacımız halkımıza hizmet. Başka bir ajandamız yok. Hakka ulaşmanın bir yolunun da halka hizmet olduğu bilinci ile halkımızın hizmetkarı olmaya çalışıyoruz. Bu binada hem halkımıza, hem de personellerimize çok güzel, kaliteli, hızlı ve konforlu bir hizmet verecek. “ diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.