Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Beldemizde Beton Santrali İstemiyoruz”

Taşköprü Belediyesi’ni ziyaret eden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ağırlayan Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan İl Özel İdaresi tarafından beldede yapılması planlanan beton santrali ve asfalt plentini istemediklerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2023 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Beldemizde Beton Santrali İstemiyoruz”

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Çiftlikköy ilçesinde halk buluşması gerçekleştirdi. Toplantıya Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin ve mahalle muhtarları da katıldı. Toplantıda konuşan Arslan, Yalova İl Özel İdaresi tarafından beldelerinde yapılması planlanan beton santrali ve asfalt plenti tesisine karşı olduklarını belirtti. Arslan, “Bu tesisler yerleşim yerine çok yakın ve çevreye zararlı. Kamu yararına yapılacak olan yatırıma karşı değiliz, ancak yer seçimi kesinlikle yanlış ve uygun değildir. Yetkililerden bu konuda daha duyarlı olmalarını ve kendilerini Taşköprü halkının yerine koymalarını istiyoruz” dedi.

Belde halkının da tesislere tepki gösterdiği toplantıda, Vali Kaya ise konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Kaya, “Taşköprü halkının taleplerini dinledik ve değerlendireceğiz. Bu tür yatırımların hem kamu yararına hem de çevre dostu olması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu konuda gerekli çalışmaları yapacağız” diye konuştu.

Toplantının ardından Vali Kaya, Taşköprü Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Arslan, Vali Kaya’ya belde ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Vali Kaya da belediyenin kır düğün salonunu gezerek beldelilere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.