Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEKO EL-PA'dan Hediye Yağmuru

Şubat ayına bir çok kampanya ile 'Merhaba' diyen BEKO EL-PA mağazası bu kez görülmemiş kampanyalar ile Yalova halkının karşısına çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Düzenledikleri kampanyalar ile adından başarı ile söz ettiren BEKO EL-PA'da No Frost Buzdolabı alana Çamaşır Makinesi hediye verilirken, çamaşır makinesi alana bulaşık makineleri sadece 199.00 TL'den satışa sunuluyor. Ayrıca bulaşık makinesi alan kişiler ise çaycı ve mutfak robotunun da sahibi oluyor.

Bu kampanyaların görülmediğini dile getiren ve Yalovalıların bu fırsatı kaçırmamasını söyleyen BEKO EL-PA Sahibi Salim Dönmez, “Şubat ayını bir çok kampanya ile dolu dolu geçireceğiz.
Bu ay inanılmaz fırsatlar ile bir çok kampanya düzenliyoruz. No Frost buzdolabı alana çamaşır makinesini hediye olarak veriyoruz. Tüketicilerimizin No Frost Buzdolabı alımlarına 5 kg 2012 CXY Çamaşır Makinesi modeli hediye edilecektir.
Çamaşır makinesi istemeyen müşterilerimize ise fırın hediye edeceğiz. Tüketicilerin hediye kampanyasından faydalanabilmesi için Paro kart kullanmaları gerekmektedir.
Tüm bunların yanında bulaşık makinesi alan tüketicilerimize ise 2110 C Çay Makinesi ve 1 adet 2154 Mutfak Robotu hediye olarak verilecektir.
Kurutma makinelerinde ise özel fiyat uygulaması yapmaktayız. Ocak ayında uygulamaya başladığımız D1 70 K modelini 1.379.00 TL yerine 880.00 TL 'lik indirim ile sadece 499.00TL'ye özel fiyatlar ile sunuyoruz.
Bu kampanyalardan yararlanmak isteyen tüm tüketicilerimizi İstanbul Caddesi'nde yer alan mağazalarımıza bekliyoruz. Kampanyalarımız hakkında daha fazla bilgi almak isteyen kişiler 226 811 44 44- 226 811 20 20 nolu telefonlarımızdan ya da www.elpaticaret.com adresli web sitemizden bilgi alabilirler” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.