Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram Dönüşleri Başladı

9 günlük bayram tatilini sevdiklerinin yanında ya da tatil beldelerinde geçiren vatandaşların dönüşleri başladı. Bu çerçevede Osmangazi Köprüsü gişelerinde ve Topçular Feribot İskelesi’nde de yoğunluk yaşanmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Bayram Dönüşleri Başladı

Ramazan Bayramı dolayısıyla çevre illere giden vatandaşların İstanbul’a dönüşleri başladı. Dönüşlerini son güne bırakarak yoğunluğa takılmak istemeyen vatandaşlar erkenden yollara koyuldular. Bu çerçevede Bursa-Yalova-Kocaeli istikametindeki karayolunda yoğun bir trafik oluşmaya başladı. Buna rağmen akıcı olan karayolunda Trafik ekipleri de hız limitlerine uyulması ve kazaların engellenmesi amacıyla denetimler gerçekleştiriyorlar.

Bayram dönüşünün yükünü taşıyan önemli noktalardan birisi ise İstanbul-Orhangazi-İzmir Otobanı. Otobanın Yalova sınırlarında kalan ve Osmangazi Köprüsü’ne bağlanan gişelerde de yoğunluk gözleniyor. Vatandaşların büyük bir bölümü de ağırlıklı olarak otobanı ve Osmangazi Köprüsü’nü kullanmayı tercih ediyorlar.

İstanbul’a deniz yoluyla gitmek isteyenler ise her sene olduğu gibi bu sene de Topçular Feribot İskelesini tercih ediyorlar. İDO tarafından işletilen iskelede bayram yoğunluğuna cevap vermek adına feribot sayıları da arttırıldı. Feribotlar ring usulü ile sefer yapmaya başladılar. Topçular Feribot iskelesinde de yoğunluk gözlense de her hangi bir tıkanma ya da kuyruk oluşmadı. Feribotların dolar dolmaz kalkmaları ve hatta yeterli sayıda feribot bulundurulması da burada yaşanabilecek bir tıkanıklığın önüne geçiyor.

Vatandaşların bugün ve yarın dönüşlerini tamamlamak için yollara koyulacakları bunun da yollarda ya da deniz geçiş noktalarında yoğunluğu arttıracağı düşünülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.