Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kurt’tan Daştan’a Ziyaret

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt , Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taştan’ı ziyaret ederek ilçede verilen sağlık hizmetleri ile ilgili teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Başkan Kurt’tan Daştan’a Ziyaret

Yalova Sağlık İl Müdürü Dr. Ali Daştan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'u makamında kabul etti. Yalova merkez ve ilçelerde sürdürülen sağlık çalışmaları, hastane ve sağlık ocağı yapılanmaları ile sağlık yatırımları hakkında Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'a bilgiler veren Daştan, "Çınarcık ilçesi özellikle yaz aylarında nüfusu çok artan bir turizm merkezi. O nedenle bu ilçemizdeki sağlık hizmetlerinin yaz aylarında daha hızlı ve modern bir şekilde verilmesini önemsiyoruz. Bu ilçemizde bir devlet hastanemiz var. Bu hastane ilçemizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kapasiteye sahip" dedi.
Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ise, "İlçemizdeki sağlık hizmetlerinin kaliteli ve hızlı bir şekilde verilmesi bizleri de çok sevindiriyor. Bu noktada Sağlık İl Müdürlüğümüze de halkımız adına teşekkür ediyorum. İlçemizde yapılan hastane bizim için çok büyük bir hizmet. Zira bu hastane yapılmadan önce neredeyse tüm vakalarda ve hastalıklarda Yalova Devlet Hastanesine gitmek zorunda kalıyorduk. Özellikle yaz aylarında bu büyük bir sorun yaşanmasına neden oluyordu. Hastanemizin hizmete girmesi ile birlikte artık ağır vakalar hariç tüm muayene ve tedavileri hastanemiz sağlıyor" diye konuştu.

Kurt ziyaretin anısına Yalova Sağlık İl Müdürü Ali Daştan'a üzerinde Çınarcık İlçesinin simgesinin yer aldığı çini bir plaket sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.