Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Koçal Muhtar Ziyaretlerine Devam Etti

Yapılacak yatırımları mahalle muhtarlarıyla değerlendirerek, Yalova halkına en güzel hizmeti sunmayı amaçlayan Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, İsmetpaşa, Mustafa Kemal Paşa, Gaziosmanpaşa ve Bahçelievler mahallelerinin muhtarlarını ziyaret et

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Başkan Koçal Muhtar Ziyaretlerine Devam Etti

İlk olarak İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Bahri Üstün’ü ziyaret eden Başkan Koçal, 22 Kasım 2013 tarihinde İsmetpaşa Mahallesi’nin yatırımlarının açılış töreni olacağını söyledi. Bölgede atıl durumda olan halı sahanın yerine güzel bir meydan yapılacağını ve açılış tarihine kadar yetiştirileceğini ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, bütün mahallelerin hizmetlerden faydalanacağını belirtti.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Koçal ile görüşen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, 27 Aralık 2013 tarihinde mahalle hizmetlerinin açılışının yapılacağını açıkladı. 9 Ağustos 2013 tarihinde Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde açılışın yapılacağını kaydeden Başkan Koçal, mahalle muhtarı Şerafettin Dikbaş ile halkın talepleri hakkında görüşmesini sürdürdü. Geçtiğimiz günlerde sağlık problemi yaşayan Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Osman Akgün’e ziyarette bulunan Başkan Yakup Koçal, hem Akgün’e geçmiş olsun dileklerini iletti, hemde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.