Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Dağ’dan Suriye Kampanyasına Destek

Yalova’da 17 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Yalova Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları (GÖNÜLDER) temsilcilerini makamında kabul eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Suriye halkı için başlatılan yardım kampanyasına destek vereceklerini söyl

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Başkan Dağ’dan Suriye Kampanyasına Destek

GÖNÜLDER temsilcileri bir süre önce başlattıkları Suriye’ye yardım kampanyası kapsamında Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ı ziyaret etti. Dernek temsilcileriyle sohbet eden Başkan Dağ, kampanya hakkında bilgi aldı. Dernek temsilcileri Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle birçok insanın ağır şartlarda yaşadığını ve kış nedeniyle şartların daha da ağırlaşacağını belirtti. GÖNÜLDER üyeleri 15 Ocak’a kadar sürecek kampanyadan toplanacak battaniye, giysi, yiyecek gibi yardımların 1 ay Suriye’de yaşayan insanların ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağını söyledi.

Başkan Dağ ise dernek temsilcilerinin son derece duyarlı bir davranış gösterdiğini kaydederek şöyle konuştu: “Suriye’de yaşanan olayları biz de üzüntüyle takip ediyoruz. Sizlerin herhangi bir karşılık beklemeden başlattığınız bu kampanyadan da basın yoluyla haberimiz oldu. Bize düşen herhangi bir şey varsa seve seve hazırız. Belediyemize ait depolarda bulunan malzemelerden verebileceklerimiz olabilir. Bunun yanında kişisel olarak da kampanyanızın destekçisiyim.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.