Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barış Sokak Aydınlatmasına İstiklal Caddesi Modeli

Yalova Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kent aydınlatmasında yeni bir model başlatıldı. Barış Sokağa İstiklal Caddesinin aydınlatmasında kullanılan lambalar konulacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Barış Sokak Aydınlatmasına İstiklal Caddesi Modeli

İstanbul’un en gözde Caddelerinden olan İstiklal Caddesindeki aydınlatma modelinin ilk denemesi Barış Sokak’ta yapılıyor. Çelik tel ile iki bina arasına yerleştirilen lamba sistemi hem şık duruyor, hem de direk kullanılmaması sonucu yürüyüş yollarını yayalara kazandırıyor. Esnaflar için de büyük bir kolaylık sağlayan uygulamada, montaj işlemleri sırasında apartmanlara hiçbir zarar verilmiyor.

Çalışmanın Barış Sokak, Huzur Sokak ile başlayacağını belirten Yalova Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi Sorumlusu Tülin Kuleli; “Yeni aydınlatma sisteminde önceliğimiz yürüyüş yolları olacak. Yeni sistem başarıyla devreye girdikten sonra çalışma yapacağımız diğer bölgeleri de belirleyeceğiz. Konuyla ilgili özellikle esnaflardan büyük destek var. Montaj çalışmaları sırasında iş hanı ve apartmanlara kesinlikle zarar vermiyoruz. Mesken sahiplerinin de desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.