Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bad Godesberg Parkı Şimdi Daha Güzel

Yeni bir yüze kavuşturularak kent yaşamına sunulan Bad Godesberg Parkında yapılan çalışmaların sona ermesiyle birlikte bölge farklı bir çehreye büründü.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalovalılar için özel bir değere sahip Bad Godesberg Parkı son düzenlemeleriyle birlikte kentin cazibe merkezleri arasında yerini aldı.

Yalova Belediyesinin projelendirmesiyle yeniden hayat bulan Bad Godesberg Parkında şimdi vatandaşlar daha huzurlu bir şekilde geziyor, burada yer alan mekanların ferah konumundan yararlanıyor. Yeşil alanların da arttırıldığı park dışarıdan gelen konuklar için de iyi bir izlenim bırakıyor.

Sahil Düzenleme Projesiyle de bir bütünlük sağlayacak olan Bad Godesberg Parkı Yalova halkına özlediği geniş, güvenli, ferah yürüyüş yolları, yeşil bantlar ve denizle kucaklaşan modern mekanları sundu. Bunun için işletmelerin önünde standart olarak 10 metrelik alanlar oluşturuldu. Bir alt katta 3’er metre arayla yapılan yerlerde de zar parke taşıyla döşendi. Mevcut yapıya uygun döşenen zar parke taşların arasında kalan yeşil bantların da çimleri atıldı. Güvenli bir sosyal alan oluşturma açısından aydınlatma direklerinin de yerlerinin belirlendiği parkta, yürüyüş yolları rahat gezi yapma imkanı sunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.