Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avni Kurt Birlik Başkanı Seçildi

Olağanüstü olarak bir toplantı gerçekleştiren Mavi Deniz Atık Su Arıtma Birliği yeni başkan ve yönetimini belirledi. Birlik başkanlığına Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Avni Kurt Birlik Başkanı Seçildi

Mavi Deniz Atık Su Arıtma Birliği, meclis üyelerinin katılımıyla olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, birlik başkanı, meclis başkan vekilleri ve ihtisas komisyonlarının belirlenmesi için seçimler yapıldı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, meclis üyelerinin oylarının tamamını alarak birlik başkanı seçildi. Toplantıda ayrıca, meclis üyelerine arıtma tesisi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Birlik başkanlığına seçilen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yaptığı açıklamada, Mavi Deniz Atık Su Arıtma Birliği'nin önemli bir görev üstlendiğini ve bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaklarını söyledi. Kurt, "Bölgemizin atık su arıtma sorununu çözmek için tüm üyelerimizle birlikte el ele vereceğiz. Hedefimiz, en modern ve çevre dostu arıtma tesisini kurmak ve bölgemizin atık su arıtma sorununu kalıcı olarak çözmek" dedi.

Toplantıda ayrıca, birliğin faaliyetleri ve gelecek planları hakkında da görüşmeler yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.