Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da Park Halindeki Araçlara Çarpıp Kaçtı

Yalova’nın Armutlu ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen kazada park halindeki 5 araç hasar gördü.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Armutlu’da Park Halindeki Araçlara Çarpıp Kaçtı

Araçlara çarpan sürücü ise olay yerinden kaçtı. Armutlu İlçe Emniyet Amirliği, güvenlik kameralarını inceleyerek kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza, gece geç saatlerde Tavşantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç, park halindeki 5 araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluştu. Araçlara çarpan sürücü ise geceyi de fırsat bilerek olay yerinden kaçtı.

Gürültü ile yataklarından fırlayan araç sahipleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Armutlu İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, kazaya karışan aracın tespiti için çalışma başlattı. Güvenlik kameraları izlenerek aracın plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenecek. Araçlara çarpan sürücünün alkollü olduğundan şüpheleniliyor.

Araçlarına zarar veren ve kaçan aracın sürücüsünün yakalanmasını isteyen mağdur araç sahipleri ise tepkilerini dile getirdiler. “Gece uyurken böyle bir şey yaşamak çok üzücü. Araçlarımızda büyük hasar var. Kaçan sürücünün bir an önce bulunmasını istiyoruz.” dediler.

Armutlu İlçe Emniyet Amirliği, kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.