Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da Müzik Şöleni

Armutlu İlçesinde bulunan Avukat Necati Toker İlköğretim Okulu, İstiklal İlköğretim Okulu ve Fıstıklı İlköğretim Okulu tarafından ortaklaşa müzik şöleni düzenlendi. Şölende öğrenciler seslendirdikleri parçalarla katılımcılara bir müzik ziyafeti çekti

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Armutlu ilçesinde ulunan 3 ilköğretim okulunun ortaklaşa olarak düzenlediği müzik şöleni ilçe halkının beğenisini topladı. Müzik şöleni kapsamında bir de şarkı yarışması düzenlendi. Yarışmada Avukat Necati Toker İlköğretim Okulu öğrencisi Rıdvan Doğan birinci oldu. Öğrencinin ödülünü ise İl Genel Meclis Başkanı Atalay Beştaş verdi. Gecede okulların müzik grupları sırayla sahne alarak bir birinden güzel parçaları Armutlu halkı için seslendirdi. Şöleni izlemeye gelen çok sayıdaki vatandaşlar ise öğrencileri ayakta alkışlayarak beğenilerini ortaya koydular.

Geceye ayrıca Armutlu Kaymakamı Şevket Atlı, İl Genel Meclis Başkanı Atalay Beştaş, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş, İlçe Jandarma Komutanı Kerim Güreş, İlçe Emniyet Amiri Ali Kaan Abanoz ve İhlas Genel Müdür Yardımcısı Galip Bilecen’da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.