Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova Meslek Yüksek Okulu İçin Düğmeye Basıldı

Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksek Okulu için ilk adımı attı. İlçede denizcilik tabanlı 4 bölümün yer alacağı bir Meslek Yüksek Okulu düşünülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Altınova Meslek Yüksek Okulu İçin Düğmeye Basıldı

Altınova İlçesine bir Meslek Yüksek Okulu kazandırmak için bir süredir Altınova Belediyesi ve Yalova Üniversitesi arasında görüşmeler sürüyordu. Bu kapsamda ilk resmi adım yarın atılacak. Altınova İlçesinde boş olan 2 katlı İlçe Milli Eğitim hizmet binası Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altınova Belediyesi arasındaki görüşmeler sonrasında Yalova Üniversitesi’ne tahsis edilecek. Bu bina Yalova Üniversitesi tarafından yeniden düzenlenerek Meslek Yüksek Okulu olarak kullanılacak. Altınova Belediye Başkanı Metin Oral bugün ilçeye gelecek olan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ile birlikte binayı gezecek. Ardından bina belirlenecek tarihte düzenlenecek protokolle Yalova Üniversitesine devredilecek. Yalova Üniversitesi ise bir süre önce Altınova Meslek Yüksek Okulu ile ilgili bölümleri YÖK’e sunmuştu. Burada denizcilik tabanlı 4 bölümün yer alacağı bir Meslek Yüksek Okulu düşünülüyor.

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ilçede kurulması hedeflenen Meslek Yüksek Okulu’nun ilçedeki gelişime önemli katkı sağlayacağını, bunun da ötesinde ilçedeki sektörel dinamikleri de destekleyici bir görev üstleneceğini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.