Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova'da Çalınan Malzemeler Ve Şüpheliler Ele Geçirildi

Yalova'nın Altınova İlçesinde ayrı tarihlerde gerçekleşen hırsızlık olaylarının şüphelileri ve çalınan malzemeler, Yalova Jandarma Komutanlığı’nın başarılı çalışması ile kısa sürede ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Altınova'da Çalınan Malzemeler Ve Şüpheliler Ele Geçirildi

Yalova Jandarma Komutanlığı suçla ve suçlularla mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor. Bu çerçevede Altınova İlçesi Tavşanlı Beldesi spor tesisleri inşaatından 2 Mayıs 2024 tarihinde çalındığı bildirilen 52 adet playwood (kalıp tahtası) ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda; olayın şüphelisi E.K. olduğu tespit edilerek yakalandı. Çalınan inşaat malzemeleri 3 Mayıs 2024 tarihinde sahibine teslim edilirken şüpheli E.K. yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Altınova İlçe Jandarma Komutanlığınca, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla icra edilen önleyici kolluk devriye faaliyeti esnasında; 5 Mayıs 2024 tarihinde saat 21.00 sıralarında Soğuksu Köyü yakınlarında şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan kontrolde; piyasa değeri yaklaşık 20.000 TL olan, toplam 360 kg ağırlığında 28 adet elektrik direği montaj malzemesi görülmesi üzerine yapılan araştırma sonucunda, malzemelerin Fevziye köyü yakınlarındaki şantiyeden çalındığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan; A.A. ve M.D. adlı iki şüpheli yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecektir.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı yaptığı açıklama ile, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla 7/24 aralıksız olarak her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.