Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acar’dan Aslan Ve Temel’e, “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Mahalli İdareler seçimlerinde rekor bir oy oranı ile yeniden Termal Belediye Başkanı seçilen H. Sinan Acar, Armutlu Belediye Başkanı seçilen Cengiz Arslan ve Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Acar’dan Aslan Ve Temel’e, “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, mahalli idareler seçimi sonrasında seçimi kazanan Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i ziyaret etti. İlk olarak Armutlu Belediyesi’ne giden Acar, mazbatasını alarak göreve resmen başlayan Cengiz Arslan’a konuk oldu. Acar’ı makamında ağırlayan Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Armutlu için yeni bir dönemin başladığını, Mustafa Tokat’tan devraldıkları hizmet bayrağını daha ilerilere taşıma gayreti ile çalışacaklarını dile getiren Cengiz rekor bir oy oranı ile yeniden Termal Belediye Başkanı seçilen H. Sinan Acar’ı da tebrik etti.
Acar ardından Esenköy Belediyesi’ne geçti. Esenköy Belediyesi’ne gelişinde Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel tarafından kapıda karşılanan Acar, yeniden belediye başkanı seçilen Temel’i kutladı. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’le makamında sohbet eden Acar, belediyeler arası koordinasyon ve ortak çalışmalar hakkında da istişarelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.