Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

67 Yaşındaki Kadının Maaşının Bulunduğu Çantayı Çaldılar

Yalova'da 67 yaşındaki yaşlı bir kadını bankamatikten maaşını çektiği anda takibe alan kapkaççı kadını çantasını evinin apartmanlarına çıktığı esnada kaparak kaçtı. Hırsızın yaşlı kadını takibi ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
67 Yaşındaki Kadının Maaşının Bulunduğu Çantayı Çaldılar

Yalova sabah saatlerinde bir kapkaç olayına sahne oldu. Edinilen bilgiye göre; 67 yaşındaki Fetiye Karakaya Yalova Belediyesi'nin arka tarafında bulunan bir bankaya ait ATM'ye giderek emekli maaşını çekti. Ancak hırsız ise o anda pusudaydı. Yaşlı kadını takibe alan hırsız kadını evine kadar an be an takip etti. Yaşlı kadının İstanbul Caddesi üzerindeki Özdilim Apartmanındaki evine girdiği anda arkasından apartmana giren hırsız kadının el çantasını kaparak kayıplara karıştı.

Olayın öğrenilmesi sonrasında kap kaçın gerçekleştiği noktaya gelen Yalova polisi şahsın eşkalinin belirlenebilmesi için çalışma başlattı. Çevredeki işletmelerin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis hırsızın yaşlı kadını saniye saniye takip ettiği görüntülerden şahsı belirledi.

Kap kaç sonrasında olayı anlatan yaşlı kadının ise çok korktuğu gözlerden kaçmadı. Yalova Polisi eşkalini belirlediği hırsızın peşine düştü.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.