Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 Hektar Alana Çam Ormanı Oluşturuluyor

Tema, İş Bankası ve Orman Bakanlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 81 ilde 81 orman projesi kapsamında Yalova Armutlu Hayriye köyü yakınlarında da bir fıstık çamı oluşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
5 Hektar Alana Çam Ormanı Oluşturuluyor

5 hektar alanda ekilen bin 380 fıstık çamı fidanı 4. yılında süratle büyümesini sürdürüyor.İş Bankası Yalova 2. müdürleri Mustafa Ay, Arzu Kılınç, Yalova Orman İşletme Müdürü Mustafa Güner ve Tema Vakfı Yalova Temsilcisi Faruk Tezcan yeni ormanlık alanda incelemelerde bulundu.
Orman İşletme Müdürü Mustafa Güner, "Ormanlık alanı gözümüz gibi bakıyoruz. Netice yüz güldürücü. Bu fıstık çamları gelir getirmeye başladığında belli proje kapsamında köylülere verilecek ve köy ekonomisine katkı sağlayacak" dedi.
TEMA Yalova Temsilcisi Faruk Tezcan ise, "Proje kapsamında tüm yurtta 2 milyon 211 bin çeşitli ağaç fidanları dikildi. Yalova'da olduğu gibi tüm yurtta proje başarıyla devam ediyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.