Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

29 Ekim Yalova’da Coşkuyla Kutlanacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın Yalova’da coşkuyla kutlanılmasını amaçlayan Yalova Belediyesi, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sivil toplum kuruluşları, siyasi parti, spor kulüpleri ve derneklerin temsilcileriyle toplantı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2014 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
29 Ekim Yalova’da Coşkuyla Kutlanacak

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da toplantıya katılarak açılış konuşması yaptı. Cumhuriyetin kuruluşunun 91.yıldönümünü Yalova’da coşkuyla kutlamak için çeşitli organizasyonlar düzenleneceğini belirten Başkan Salman; “Yalova Valiliği tarafından 29 Ekim’de düzenlenecek olan resepsiyon nedeniyle aynı gün etkinlik düzenleyerek yanlış anlaşılmak veya mevcut organizasyonu bozmak istemedik. O sebeple 28 Ekim’de halkımızın da katılımıyla bazı etkinlikler düzenleyeceğiz. Sizlerle bir araya gelerek Cumhuriyet Bayramı’nı nasıl daha coşkulu kutlarız konusunda fikir alışverişi yapmak istedik” dedi.



“Cumhuriyeti Şanına Yakışır Bir Şekilde Kutlamamız Lazım”

Başkan Salman, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “ Cumhuriyeti şanına yakışır bir şekilde kutlamamız lazım. Ayrıca görev süremdeki ilk Cumhuriyet Bayramı olacak. Hava Kuvvetleri Komutanlarımız nezaket ziyaretine geldiklerinde gösteri uçaklarını gönderebileceklerini söylemişlerdi. Cumhuriyet Meydanı’nda gösteri uçakları uçuş yapacaklar. Ondan sonra Yalovamıza yakışır fener alayı şeklinde bir yürüyüş gerçekleşecek. Yürüyüşün sonunda Orhan Ölmez konseri olacak. Cumhuriyetin gerçek sahibi olan sivil toplum örgütlerinden yoğun bir katılım olacağına inanıyorum. Her ne kadar siyasi partilerden seçilsek de Yalova’nın Belediye Başkanıyım. Her vatandaşa hizmet etmek zorundayım. Cumhuriyet, bu ülkenin her vatandaşının cumhuriyeti. Bugün Vefa Salman Belediye Başkanı koltuğunda oturuyorsa bunu Cumhuriyet rejiminin demokrasisine borçlu. Her seçilmiş bunu böyle algılamalıdır. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum”

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın konuşmasından sonra Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar ile Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sadri Sayıoğulları yapılacak olan etkinlikler hakkında katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.